top of page
Moti-Veer_leem.png

individueel aanbod

loopbaan

begeleiding

mogelijk via loopbaancheques

Wil je graag jouw talenten ontdekken?

Wil je ontdekken welke jobs bij jou passen?

Wil je beter leren omgaan met werkdruk?

 

Vraag je je soms af hoe je wendbaarder kan worden in een steeds veranderende werkomgeving?

Ben je op zoek naar een betere work-life balans? ...

 

Met een stappenplan op maat gaan we samen met jouw loopbaanvraag aan de slag. Talenten, waarden, interesses, arbeidsomgeving, work-life balans,… deze komen allen aan bod.

Je zal een bewuste keuze kunnen maken om je loopbaan in een richting te sturen die je meer energie geeft en je de nodige instrumenten meegeeft om te slagen in jouw opzet.

Je kan met behulp van loopbaancheques een traject loopbaanbegeleiding afleggen. Kom er alles over te weten via deze link.

https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

 

Moti-Veer is aangesloten bij het erkende loopbaancentrum Better Minds Coaching:

https://bettermindscoaching.com/

 

Wil je graag je loopbaanbegeleiding starten of heb je nog een vraag, contacteer me dan via onderstaande link:

https://bettermindscoaching.com/coach/els-vandervaeren/

Loopbaancheque_label.jpg
coaching_black_vertical.png

stress & burn-out

hervind je veerkracht

Druk, druk, druk, er is zoveel te doen, zowel op het werk als thuis. We moeten nog dit en we moeten nog dat, onze smartphone werpt ons met regelmaat berichtjes toe, we willen nog naar de sportclub en afspreken met de vriendengroep…

 

In een huidige maatschappij die steeds maar sneller evolueert, vergeten we soms om van de snelweg af te slaan naar die rustige binnenweg. Door alsmaar in vijfde versnelling te blijven rijden, stapelen stresshormonen zich op en onze weerstand en draagkracht worden ondermijnd. We worden prikkelbaar, zijn moe, we piekeren en hebben last van lichamelijke klachten. Dit kan leiden tot chronische stress en burn- out.

Ik begeleid jou doorheen de verschillende fasen van stressgerelateerde klachten en burn-out. We gaan samen op zoek naar wat jou energie geeft en hoe we dit terug kunnen opbouwen of waar je vastloopt en geen uitweg weet. Een gezonde energiebalans is fundamenteel om je veerkrachtig te voelen. En met een dosis veerkracht ben je wendbaarder, kan je tegenslagen makkelijker verwerken.

intrinsieke motivatie

persoonlijke coaching & motivatie

Wat heb je nodig om je energiek en gedreven te voelen op het werk, bij je partner, in je gezin?

Samen ontdekken we wat voor jou wezenlijk belangrijk is en wat jouw intrinsieke motivatoren zijn. Via het Reiss Motivation Profile® (RMP) worden jouw drijfveren op een wetenschappelijke manier in kaart gebracht.

 

En er is meer. Je krijgt niet alleen inzicht in wat jouw persoonlijke motivatoren zijn, RMP vertelt je ook welke drijfveren voor jou prioriteit zijn en hoeveel en hoe vaak je deze psychologische behoefte dan wil ervaren. M.a.w. wanneer ben je gemotiveerd of wanneer treedt demotivatie, frustratie en stress op.

 

RMP is te vergelijken met een unieke vingerafdruk en brengt onze individualiteit in kaart.

Onze intrinsieke motivatoren bepalen ook welk beeld we van onszelf hebben en tegelijkertijd hoe we een ander zien en ervaren.

Heel waardevol voor jezelf, maar ook in jouw relatie. Door inzicht te krijgen in elkaars waardenpatroon, ontdek je waar jullie overeenstemmen en waar jullie van elkaar verschillen. Door elkaar hierin beter te begrijpen, zal het wederzijds respect en vertrouwen groeien.

Ook jouw kinderen hebben hun eigen motivatieprofiel. Ervan bewust zijn dat jullie in bepaalde drijfveren verschillen, kan al een wereld van verschil maken en rust brengen in begrip en communicatie. Ik heb het zelf mogen ondervinden.

life coaching

over loslaten, zelfvertrouwen,

grenzen stellen

Wil je werken aan jouw zelfvertrouwen, grenzen leren stellen en ook eens “nee” zeggen, meer leren loslaten,…

Ik luister graag naar jouw verhaal en samen gaan we op pad naar wat het net is wat je zoekt.

Ik begeleid je graag en we werken aan datgene wat jij veranderd wil zien.

Via onderstaand contactformulier kan je een vrijblijvende aanvraag doen rond een bepaald thema.

Bel of mail je liever gewoon even, dat kan natuurlijk ook.

Ik contacteer je zo snel mogelijk.

meer informatie

bedankt voor je aanvraag, ik contacteer je zo snel mogelijk!

bottom of page