top of page
Moti-Veer_leem.png

wie is Els?

image001.jpg
If you want something you never had, you have to do something you’ve never done." 

Thomas Jefferson

Als kind had ik een natuurlijke aanleg om mensen aan te voelen en actief te luisteren. Wat de ene belangrijk vond, was dan weer niet van belang voor de andere. We hebben allemaal iets anders nodig en krijgen van andere dingen energie. Waarom? En wat hebben we dan precies nodig en in welke mate?

 

Vanuit deze fascinatie ben ik me beginnen verdiepen in persoonlijke groei, communicatie, intrinsieke motivatie en veerkracht. Doorheen mijn loopbaan in de farmaceutische en cosmetische productiesector vormden mensen steeds de rode draad. Luisteren, mensen in hun krachten zetten en ruimte creëren voor groei, is de basis voor elk gezond en bloeiend bedrijf. Daar geloof ik erg sterk in.

 

Ook ik ben enkele jaren geleden op zoek gegaan naar wat mij nu echt energie en flow geeft. Een proces van vallen, terug opstaan en durven springen. Hierbij heb ik leren luisteren naar mijn eigen noden en mijn intuïtie laten spreken. 

En zo is Moti-Veer ontstaan.

Better Minds at Work Academy

bettermindsatwork.com

Professioneel veerkracht- & loopbaancoach

2017-2019

Lid van Vereniging

van Erkende Stress- en

Burn-Out coaches

VESB

Reiss Motivation Profile® 

RMP Benelux

Gecertificeerd RMP®master

2014

Master in Biomedical Sciences

2001

mijn geheim

Mijn geheim

Ontdekken wat je fundamenteel nodig hebt, wat je drijfveren zijn en waarom, dat is waar het om draait. Dat is de basis om je gelukkig, energiek en gepassionneerd te voelen en blijven voelen.

mijn aanpak

discreet

rustig

zacht

praktisch

intuïtie

dynamisch

positief

Moti_Veer-zonder_tekst_khaki.png

vertrouwen

bottom of page