top of page
Moti-Veer_leem.png

professioneel aanbod

Loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling

Gedrevenheid & passie in iedere job

De juiste persoon in de juiste functie creëert energie, flow en bevlogenheid zowel in de afdeling als in heel het bedrijf. Ik begeleid je graag in het proces naar talentontwikkeling.

Wat zijn de talenten van jouw werknemers? Hoe kan je deze ten volle aan bod laten komen?

 

Wie neemt welke functie op na een reorganisatie?....

 

Ik bied zowel individuele coachings (werknemers, leidinggevenden) als groepsworkshops aan.

Stress & burn-out

Begeleiding en preventie

Stress blijft in onze huidige samenleving, die steeds maar sneller evolueert, een belangrjk topic.

Via sessies op maat en praktische inzichten leer ik jou en/of jouw medewerkers hoe je op een goede manier kan omgaan met stress en hoe je meer veerkracht kan ontwikkelen om moeilijke situaties te kunnen overwinnen.

 

Werknemers met stress of burn-out klachten kunnen in een individueel veerkrachttraject stappen met persoonlijke coaching.

Ik doorloop met hen de verschillende fasen van stressgerelateerde klachten. We zoeken naar wat hen energie of net rust geeft en hoe we dit terug, op ieders eigen tempo, kunnen opbouwen. Eveneens begeleid ik hen ook naar een duurzame werkhervatting en/of in hun eventuele vragen rond loopbaanbegeleiding.

 

Ik bied zowel individuele coachings (werknemers, leidinggevenden) als groepsworkshops aan.

Intrinsieke motivatie

Motiveren van mensen

Wat heb je nodig om je energiek, gedreven en gemotiveerd te voelen? Samen ontdekken we wat voor jou wezenlijk belangrijk is en wat jouw intrinsieke motivatoren zijn. Via het Reiss Motivation Profile®  (RMP) worden jouw drijfveren op een wetenschappelijke manier in kaart gebracht.

 

En er is meer. Je krijgt niet alleen inzicht in wat jouw persoonlijke motivatoren zijn, RMP vertelt je ook welke drijfveren voor jou prioriteit zijn en hoeveel en hoe vaak je deze psychologische behoefte dan wil ervaren. M.a.w. wanneer ben je gemotiveerd of wanneer treedt demotivatie, frustratie en stress op.

 

RMP is te vergelijken met een unieke vingerafdruk en brengt onze individualiteit in kaart.

 

Onze intrinsieke motivatoren bepalen ook welk beeld we van onszelf hebben en tegelijkertijd hoe we een ander zien en ervaren.

Heel waardevol voor jezelf maar ook in teams. Door de teamdynamiek in kaart te brengen, krijg je inzicht in elkaars waardenpatroon en zie je waar jullie overeenstemmen en waar jullie van elkaar verschillen. Door elkaar hierin beter te begrijpen, zal het wederzijds respect naar elkaar toe groeien.

 

Deze inzichten kunnen erg ondersteunend zijn in vele opzichten, bijvoorbeeld:

  • voor teamcoaches: hoe motiveer ik mijn mensen duurzaam?

  • voor HR verantwoordelijken: hoe zet ik een gemotiveerde werknemer op een gemotiveerde plaats? Welke gebieden zullen stress en spanning bezorgen? Wat zijn de krachten van de werknemer en wat zijn de ontwikkelingsdomeinen?

  • Voor bedrijven in transitie of verandering: op welke manier communiceer ik? Hoe kan ik mijn werknemers positief ondersteunen en begeleiden doorheen het veranderingsproces?

Via onderstaand contactformulier kan je een vrijblijvende aanvraag doen rond een bepaald thema.

Bel of mail je liever gewoon even, dat kan natuurlijk ook.

Ik contacteer je zo snel mogelijk.

meer informatie

bedankt voor je aanvraag, ik contacteer je zo snel mogelijk!

professionele afspraak
bottom of page